< Tillbaka

Mercus erbjuder så mycket mer än bara kläder!


Vår målsättning är att göra våra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam.
Vi ska vara kundens bästa val.
 

Sortiment

Vi har yrkeskläder, -skor och personligt skydd till hantverkare, lagerarbetare, fastighetsskötare och andra inom serviceyrken på väg.

Din säkerhet är viktig för oss

Vi tillhandahåller allt runt den personliga säkerheten och som skyddar från topp till tå. Yrkeskläder från välkända varumärken och seriösa leverantörer. Och ett brett sortiment inom varselkläder samt handskar, huvudskydd, hörselskydd, andningsskydd, ögonskydd och fallskydd. Våra medarbetare kompetensutvecklar sig regelbundet inom området PPE (personligt skydd) och vi har experter i varje butik. 

Vi är certifierade inom Miljö ISO 14001, Kvalitet ISO9001 och Arbetsmiljö OHSAS18001. Se certifikat här.

Tryck av företagslogo

De allra flesta av våra kunder väljer att applicera sin företagslogotype på arbetskläderna. Detta utför vi till dig befintlig kund i butik medan du har möjlighet att ta en kopp kaffe.

Vi har även en produktionsenhet på Ringön, Göteborg där vi utför brodyr på kläder.

Tjänster

Genom att kunna erbjuder fotanalys och personligt gjutna sulor i alla våra butiker kan vi bidra till en bättre arbetsmiljö för många av våra kunder.
Vi erbjuder även fallskyddsutbildningar till dig som utför arbete på höjd, så som takarbetare, byggnadsarbetare, ställningsarbetare och inför snöskottningsperioden:

Vad säger lagen om fallskydd? - länk till Arbetsmiljöverket >>>

Datum öppna kurser i Fallskydd 2018 >>>


Aldrig tomhänt!

Du ska aldrig behöva gå tomhänt från oss. Vi har alltid ett bassortiment av kvalitativa yrkeskläder från välkända varumärken på lager i våra butiker.

Rätt kläder utifrån ditt arbete!

Våra medarbetare har stor kunskap inom materiallära, tryckteknik och produktkännedom. De utgår alltid ifrån dina behov och hur din vardag ser ut när de ger dig råd och tips på vilka kläder, skor och personligt skydd du bör ha.
 


Varmt välkommen till oss!